arrivederci 2020, benvenuto 2021

2020 was op zijn minst gezegd een bijzonder jaar: een jaar waarin we voortdurend professioneel werden uitgedaagd en waarin onze flexibiliteit tot het uiterste werd getest. 2020 heeft buitengewoon veel inspanningen gevergd van iedereen en ook de eerste maanden van 2021 zullen we deze inzet moeten volhouden, maar wij kijken hoopvol naar de toekomst.

Met Stappato voelen we ons geruggensteund. Enerzijds zijn we onze wijnproducenten dankbaar voor het grenzeloos vertrouwen. Wij blijven uiteraard loyale ambassadeurs. Anderzijds verdienen jullie, onze klanten, een welgemeende dankjewel. Het deed en doet ons nog altijd ontzettend veel deugd om te zien dat zelfs zonder de talrijke degustaties, events en proeverijen jullie massaal de weg wisten te vinden naar Stappato. Grazie di cuore!

Tot slot willen we eindigen met een woord van steun aan onze horecavrienden. 2020 was voor jullie verre van evident. De flexibiliteit en creativiteit die jullie onophoudelijk tonen, is bewonderenswaardig. Hou vol. Van zodra we opnieuw mogen tafelen, zijn wij van de partij en gaan we er samen keihard tegenaan. Stay strong!

Wij kijken met volle goesting uit naar 2021 met hopelijk opnieuw de befaamde Stappato openflessendagen in aanwezigheid van onze wijnboeren.
 
Buone feste a tutti, un abbraccio virtuale,
 
Jens, Jeroen & Robin