Stappato viert zijn 10-jarig bestaan !!!

Aan het begin van deze week gingen meer dan 1200 gepersonaliseerde uitnodigingen de deur uit voor ons grootste event ooit, de jubileumdegustatie naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Stappato. Met liefst 28 van onze beste wijnproducenten heffen we het glas op deze belangrijke mijlpaal. Tijdens het eerste weekend van juni, zaterdag 3 en zondag 4 juni, verwelkomen we: Rocca di Montegrossi, Poliziano, Bruno Giacosa, Nervi, Pietroso, Roagna, Boscarelli, San Giusto a Rentennanno, Roccolo Grassi, Graci, Emidio Pepe, Poggio di Sotto, Castello di Monsanto, Marco De Bartoli, Edi Keber, Damijan Podversic, Salvioni, Arianna Occhipinti, Piero Busso, Gulfi, Le Marchesine, Roberto Voerzio, Santa Barbara, Roberto Conterno, Nals Margreid, Giuseppe Mascarello, Peter Dipoli en Giovanni Almondo. Kortom, al onze toppers tekenen present!

De toegangsprijs tot dit event bedraagt 30 euro per persoon, maar hiervoor krijgt u heel wat in de plaats.

  • U krijgt de kans om meer dan 100 van de beste wijnen uit ons assortiment te degusteren, alsook tal van toppers die normaal nooit op degustatiedagen te proeven zijn vanwege hun beperkte beschikbaarheid en dit in aanwezigheid van de wijnproducenten zelf. Percarlo van San Giusto, Barbaresco Asili van Giacosa, Brunello van Salvioni en Barolo Cerretta van Conterno zijn maar enkele van de klinkende namen op de proeflijst. U vindt een voorlopig proeflijst via deze link.
  • U mag uw degustatieglas van Spiegelau mee naar huis nemen.
  • U kan genieten van de heerlijke pizza's van Sabatino die na vijf jaar terug zijn opwachting maakt.

En Last but not least, krijgt u 10% korting op alle wijnen die tijdens het evenement te proeven zijn. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

Kortom, dit unieke evenement mag u niet missen! Om u op de best mogelijke manier te verwelkomen, vragen wij wel om u vooraf in te schrijven met uw persoonlijke code die u terugvindt op de uitnodiging.