Nieuws

Degustatiedagen Stappato: 16 - 17 - 18 en 19 november 2018

Op vrijdag 16zaterdag 17zondag 18 en  maandag 19 november 2018 kan u terecht op de degustatiedagen van Stappato

In het bijzijn van Nals Margreid, Alberto Graci, Roccolo Grassi en Boscarelli kan u meer dan 60 wijnen degusteren met de nodige deskundige uitleg hun wijnen proeven.

Daarenboven werkt Stappato op vrijdag 16 en zaterdag 17 november samen met Convento, hun wijnpartner uit Leuven, die tevens een paar producenten aan u voorstelt! 

Voor meer info en inschrijving kan u hier terecht of surf naar www.stappato.be 

Stappato viert zijn 10-jarig bestaan !!!

Jubileumdegustatie naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Stappato. Met liefst 28 van onze beste wijnproducenten heffen we het glas op deze belangrijke mijlpaal. Tijdens het eerste weekend van juni, zaterdag 3 en zondag 4 juni

Lees verder >

Stappato's wijnen vallen in de prijzen

In de maand september pakken tal van wijngidsen uit met hun nieuwe scores en zo ook de wereldbekende gids Gambero Rosso Vini d'Italia, zeg maar de wijnbijbel van Italië. Naast tal van tre bicchieri, de fameuze drie glaasjes, een score die de beste Italiaanse wijnen toegekend krijgen, halen twee domeinen uit ons gamma ook een hoofdprijs binnen. Zo wordt de groep Collemassari waartoe ook het wijndomein Grattamacco en onze Brunello-trots Poggio di Sotto behoort, uitgeroepen tot Cantina dell'anno, domein van het jaar. Verder krijgt de Sirmian Pinot Bianco Alto Adige 2012 van onze wijnproducent Nals Margreid de prijs voor beste witte wijn van Italië, Bianco dell'anno. Complimenti a tutti due!