Nieuws

Grote najaarsdegustatie Stappato

Gedurende vier dagen krijgen wijnliefhebbers de kans om meer dan 60 referenties te proeven, waaronder enkele nieuwe releases van onze topdomeinen en dit in aanwezigheid van liefst 6 producenten. Bovendien zijn er tal van promoties waarvan u tijdens de proefdagen kan profiteren voor al uw eindejaarsaankopen.

 

Lees snel verder voor alle concrete informatie!

Lees verder >

Belangrijke data om te onthouden

Onze najaarsproeverij vindt dit jaar plaats van vrijdag 15 november tot en met maandag 18 november 2013. Vrijdagavond organiseren we een nocturne in Leuven en ook zaterdag kunnen wijnliefhebbers in Leuven terecht op een nieuwe locatie! Zondag en maandag zijn er dan de proefdagen in onze burelen te Gent. Meer info volgt later, maar noteer alvast deze data met stip in jullie agenda, want er zullen weer verschillende wijnproducenten aanwezig zijn en we maken er traditiegetrouw één groot Italiaans wijnfeest van.

Natuurlijk kan je ook elke eerste zaterdag van de maand terecht in Enoteca Stappato voor onze themaproeverijen. Zaterdag 7 september 2013 laat Flying Sommelier Tom zijn persoonlijke favorieten proeven. Iedereen is dus meer dan welkom!