Nieuws

Stappato viert zijn 10-jarig bestaan !!!

Jubileumdegustatie naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Stappato. Met liefst 28 van onze beste wijnproducenten heffen we het glas op deze belangrijke mijlpaal. Tijdens het eerste weekend van juni, zaterdag 3 en zondag 4 juni

Lees verder >

Primeur najaar 2013

Wat zijn we fier op onze tweede primeurronde van het jaar! In het Piemontese luik is Roagna opnieuw van de partij met een adembenemende selectie uit het koelere wijnjaar 2008, een jaar met ingetogen kracht, delicate zuren en dat lang zal bewaren. Ook mogen we zijn topcru Barbaresco Crichët Pajé uit het klassieke oogstjaar 2004 aanbieden. Zonder twijfel hoort deze wijn thuis bij de absolute top van Piemonte, Italië en ver daar buiten! Verder brengt Giuseppe Mascarello een indrukwekkende Barolo Monprivato 2009 op de markt, een wijn die door vele wijnliefhebbers en -critici nu reeds wordt uitgeroepen tot wijn van het jaar. Tenslotte staan er ook nog twee wijnen van Roberto Voerzio in de aanbieding.

In de Toscaanse selectie zitten o.a. de nieuwe jaargang Nocio Nobile di Montepulciano 2009 van Boscarelli en San Marcellino Chianti Classico 2008 van topdomein Rocca di Montegrossi. And last but not least, we kunnen ook de Monsanto-liefhebbers geruststellen want na drie jaar afwezigheid mogen we opnieuw een Il Poggio Chianti Classico Riserva aan jullie voorstellen.

Meer info vinden jullie via deze link. Zoals gebruikelijk zijn de beschikbare aantallen beperkt, dus snel zijn is en blijft de boodschap als je deze klassiekers graag in de kelder wenst.