Nieuws

Degustatiedagen 8 - 9 - 10 juni

Op vrijdag 8zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 kan u zes topproducenten in levende lijve ontmoeten en met de nodige deskundige uitleg hun wijnen proeven.

Klinkende namen als Santa Barbara, Nervi, Poliziano, Rocca di Montegrossi en Gulfi hebben hun aanwezigheid bevestigd. 

Daarenboven lanceren we een nieuw domein: Francesco Versio, de vroegere oenoloog bij Giacosa, die sinds kort ook enkele wijnen onder eigen naam op de markt brengt.

Proef de nieuwe jaartallen en verschillende primeurwijnen en ontdek tevens onze verschillende promoties.

Lees verder >

Stappato viert zijn 10-jarig bestaan !!!

Jubileumdegustatie naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Stappato. Met liefst 28 van onze beste wijnproducenten heffen we het glas op deze belangrijke mijlpaal. Tijdens het eerste weekend van juni, zaterdag 3 en zondag 4 juni

Lees verder >

Officiële opening Stappato Eke : 3 tem 5 juni 2016

Een gloednieuw gebouw zonder een officiële opening is bij Stappato ondenkbaar. Onze jaarlijkse voorjaarsproeverij in juni is hiervoor wat ons betreft het ideale moment.

Vrijdag 3 juni, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2016 verwelkomen we jullie graag in groten getale in Eke.

Gezien het feestelijk karakter nodigden wij maar liefst 7 producenten uit voor deze proeverij: Poliziano, Santa Barbara, Arianna Occhipinti, Edi Keber, Damijan Podversic, Pietroso en Giuseppe Mascarello.

Meer informatie volgt snel, maar noteer alvast deze data met stip in jullie agenda. We kijken er nu al naar uit!

schrijf u snel in via http://www.stappato.be/pages/opening-3-4-5-juni

Voorjaarsproeverij Stappato 13 - 14 -15 en 16 juni 2014

Volgende week is het weer zo ver, dan laten enkele Italiaanse topdomeinen, waaronder Roagna, Poliziano en Santa Barbara, hun recent gelanceerde wijnen proeven tijdens onze openflessendagen te Leuven en Gent. Ook de nieuwe aanwinsten van dit jaar zullen te ontdekken zijn: Nervi uit Gattinara (Piemonte), Giovanni Almondo uit Roero (Piemonte), Peter Dipoli uit Alto Adige en vers van de pers Graci uit Sicilië.

Net als bij de vorige proefdagen starten we vrijdagavond 13 juni 2014 met een 'nocturne' van 17u tot 21u op locatie: Loft130, een gerenoveerde hoeve op de Oude Baan 130 te Korbeek-Lo. Ook op zaterdagnamiddag 14 juni 2014 kan u van 14u tot 19u terecht in dit adembenemende kader. Zondagnamiddag 15 juni 2014 van 14u tot 19u en maandagavond 16 juni 2014 van 17u tot 21u heten wij u traditiegetrouw van harte welkom in onze gebouwen te Gent.

Het concept is ongewijzigd gebleven. Voor 15 euro inkom kan u meer dan 60 referenties degusteren. Bovendien mag u het kristallen degustatieglas van Spiegelau (t.w.v. 10,50 euro) mee naar huis nemen en krijgt u een voucher ter waarde van 15 euro die u kan gebruiken voor een eventuele aankoop.

 

Stappato is alvast aan het aftellen. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in en maken jullie er samen met ons één groot Italiaans feest van?

 

Salute e saluti

Inschrijving degustatie 15, 16 en 17 juni

Liefst 8 wijnproducenten zakken midden juni af naar België en het zijn niet van de minste. Klinkende namen als Le Marchesine, Polje, Santa Barbara, Piero Busso, Roagna, Rocca di Montegrossi, Poggio di Sotto en Occhipinti tekenen present. Verder voorzien wij een uitgebreid proefaanbod van de overige wijndomeinen in ons assortiment en zorgt onze Italiaanse mama voor een kleine versnapering, zodat u niet met lege maag hoeft te degusteren.

Zaterdag 15 juni kan u terecht in de Geertruiabdij  van 13u tot 19u te Leuven

Zondag 16 juni van 13u tot 19u te Gent

Maandag 17 juni van 17u tot 21u te Gent

Voor 15 euro inkom kan u meer dan 50 referenties proeven. U krijgt hierbij een kristallen glas van Spiegelau ™ ter waarde van 10 euro cadeau en bovendien ontvangt u een voucher voor het volledige bedrag die als korting geldt bij bestellingen vanaf 150 euro.

Kortom, een Italiaans wijnfestival dat u zeker niet mag missen. Verzeker uw plaats door in te schrijven via www.stappato.be/topevent.