Daags na het event in The Butcher's Son, op vrijdag 23 maart 2018 staat er tevens een lunch met Giuseppe Mascarello gepland in de Lammekeshoeve te Grimbergen.
Samen met Giuseppe proeven we het assortiment van Mascarello: de nieuwe Dolcetto 2016, Barbera Scudetto 2013, Langhe Nebbiolo 2015, Barolo Villero 2012 en tenslotte de twee laatste jaargangen Monprivato, nl. 2012 en 2013. Chef Kevin zorgt voor een aangepast menu en voor de all-in prijs van 135 euro per persoon maakt u kennis met deze prachtige wijnen. Ook hier zijn de plaatsen beperkt tot 22 personen. Inschrijven kan door te mailen naar info@stappato.be
10 jaar een wijndomein volgen heeft als voordeel dat wanneer je elk jaar een aantal flessen opzij legt, je na enige tijd een mooie verticale kan organiseren. We starten met de legendarische Barolo Monprivato, een van de mooiste wijngaarden van Italië en bij uitbreiding wereldwijd. Op donderdag 22 maart 2018 reserveren we een deel van het restaurant The Butcher’s Son* in Antwerpen voor deze unieke degustatie. Na vier jaar komt de zoon des huizes, tevens de wijnmaker van het domein, Giuseppe Mascarello himself nog eens naar België om u doorheen de verticale Monprivato te loodsen. We proeven de Langhe Nebbiolo 2015 en vervolgens 10 opeenvolgende jaargangen Barolo Monprivato, van 2004 t.e.m. 2013, gecombineerd met een exquis 4-gangen degustatiemenu en dit voor maar 200 euro per persoon (all-in). Let wel, er zijn slechts 22 plaatsen voor dit uniek event. Inschrijven kan door te mailen naar info@stappato.be. First come first serve.
-- dit event is ondertussen uitverkocht --