Nieuws

De Windmolen: het nieuwe zusje van Stappato

Voor sommigen onder jullie een volledige verrassing, voor anderen niet, maar begin dit jaar sloegen Pieter Verheyde, ex-sommelier Hof Van Cleve en eigenaar van restaurant Terminus (beste wijnkaart GM 2018), en Stappato de handen in elkaar te slaan. De Windmolen is gegroeid uit onze gezamenlijke passie voor Champagne en Bourgogne, die er altijd al was. De mensen die ons goed kennen, weten dat we steevast op zoek gaan naar leuke, vernieuwende zaken en zo kom je uiteraard ook in Frankrijk terecht.

Het idee, de benadering en de filosofie verschilt geenszins van deze van Stappato. We gaan op zoek naar familiedomeinen waar de passie van afdruipt en die een onvoorwaardelijk respect hebben voor natuur en tradities. Hun motto is het maken van terroirgerichte wijnen met een focus op elegantie en finesse.

Voor u als klant verandert er niks. Voor ons betekent het iets meer werk :o)

Maar geen nood, we verliezen onze focus niet, wel integendeel. We blijven zorgen voor uitmuntende Italiaanse wijnen, we blijven alles voorproeven, we bezoeken nog steeds frequent onze domeinen en we blijven uitkijken naar nieuwe ontdekkingen. We zijn gewoon verheugd en fier dat we nu ook onze favorieten uit Champagne en Bourgogne met jullie kunnen delen.

Neem een kijkje op www.dewindmolen.be en lees er alles over