Stappato Bouwt

foto's van het nieuwe gebouw

al wat nieuw is went snel...

een uitdrukking die iedereen wel kent en tevens een waarheid als een koe. Maar wat is het leuk om elke dag op de KMO zone De Moerbeek toe te komen. We zijn het al gewoon, maar nog niet gewend. Meer zelfs, we worden verwend!

Tijdens de opening lieten we foto's nemen van onze nieuwe stek, hierbij de link naar deze foto's

we verwachten jullie snel op onze nieuwe stek!

 

 

23 April 2016

stappato ›


A done deal...

A done deal...

Na een laatste hectische week vol last-minute aanpassingen was afgelopen vrijdag de grote dag. 50.000 flessen dienden een plaats te vinden in ons nieuw magazijn te Eke.

Voor dag en dauw begonnen we er aan. Dankzij een gekoelde oplegger waar per rit een 30-tal paletten in konden, klaarden we de klus in drie ritten.

 

Rond 18u stond alles op zijn plaats in onze twee magazijnen. Het wordt voor iedereen nog een beetje zoeken waar allesstaat. Hopelijk maken we niet teveel fouten bij een levering :-)

  

Vanaf maandag verwelkomen we u graag op onze nieuwe locatie.

Nog een keertje ons nieuw adres?

Stappato NV
Sluis 2E2
9810 Eke

 

Save the date : vrijdag 3 juni t.e.m. zondag 5 juni 2016 -- OFFICIËLE OPENING NIEUWE GEBOUWEN - Degustatie met maar liefst 7 producenten aanwezig -

 

Van afwerking deel 1 naar de laatste week in Gent tot verhuis

De laatste blogpost dateert van eind maart en kreeg de titel 'Afwerking deel 1' mee. Het idee was om een regelmatige update van de afwerking aan jullie te tonen maar het tempo waarmee de verschillende openstaande punten die werden afgewerkt zich opvolgden was ongezien. Onderhand zijn wel wat gewoon, maar dit ging toch wel echt heel snel.

Zo snel dat we reeds vrijdag aanstaande, 22 april, de verhuis inzetten.... Wat heeft u gemist? Laat het ons anders stellen, wat heeft u niet gemist...

 Even kort opsommen :

Al de rekken werden geplaatst in de 2 magazijnen. Alle domeinen krijgen wat meer plaats om alles overzichtelijk te houden maar er is ook nog plaats voor een paar nieuwe domeinen, geen nood!

Alle leidingen van sanitair, electriciteit, IT, alarm enz werden afgewerkt tegen een strak tempo. De verlichting werd geïnstalleerd, de laminaat werd gelegd, de boven verdieping gevloerd, alarm geïnstalleerd, koeling getest, al he sanitair werd geplaatst, alles werd nog geschilderd, burelen werden afgewerkt en geleverd enz enz enz.

we kunnen u verzekeren dat we meermaals met de handen in het haar hebben gezeten, ettelijke keren tussen Gent en Eke hebben gependeld en slapeloze nachten hebben beleefd, maar dankzij het professionalisme van onze partners is alles goed gekomen. Beelden zeggen meer dan woorden, daarom deze selectie zonder al te veel weg te geven van het eindresultaat.

 

   

Zoals gezegd verhuizen we vrijdag aanstaande 22 april naar dit nieuwe gebouw. Het is een stevige rit geweest maar we kijken uit om erin te trekken.

We verwelkomen jullie graag vanaf maandag 25 april op onze nieuwe stek

Stappato NV

Sluis 2E2

9810 Eke

Last but not least organiseren we in het eerste weekend van juni onze officiële opening van ons nieuwe gebouw met onze proeverij met maar liefst 7 wijnproducenten aanwezig!

Vrijdagavond 3 juni, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni.

vi aspettiamo !

 

De afwerking deel 1 : nog een maand tot verhuis

Nog 1 maand en dan is het zover. De verhuis naar De Moerbeek. Voor dit kan doorgaan dient er wel nog een lijst met klussen afgewerkt te worden.

Het is een cliché, maar in de afwerking kruipt steeds de meeste tijd. Desalniettemin houden we ons strak schema aan en kunnen we rekenen op vakmensen die doen wat ze beloofden.

Afgelopen vrijdag plaatste Neon Elite bijvoorbeeld ons logo aan de gevel. Een kleine kippenvel momentje moeten we toegeven.

Naast de buitengevel gaan de werken binnenin onverminderd voort. Desauw werkt verder alle elektriciteitswerken af en Philco Design legt de laatste hand aan de trap.

foto : exclusief magazijn en de eerste verlichting

            

   Voorts is onze nieuwe officiële adres ook bekend !

   Stappato NV

   Sluis 2E2

   9810 Eke

   De komende weken gaan we van start met betegeling, leggen van laminaat, installeren van de verlichting, burelen, plaatsen van glazen wand burelen, plaatsen van de keuken, enz...

   we houden u op de hoogte en vragen u alvast om de volgende data in uw agenda te noteren

   vrijdag 3 juni, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2016

   dan houden we namelijk onze eerste grote proeverij met maar liefst 6 wijnproducenten in ons nieuw gebouw!

   tot snel voor de volgende update

   Opbouw exclusief magazijn, toonzaal en proefruimte

   De werken in ons nieuw gebouw gaan onverminderd door! De verhuis, 22 april komt dan ook dichterbij!

   Voor ons exclusief magazijn laten we niks aan het toeval over. In samenwerking met Denoyette installeerden we een koelgroep waardoor ons magazijn voor de topwijnen op een constante temperatuur van 12° komt te liggen. Op zich geen onoverkomelijk gegeven, ware het niet dat de ruimte toch zo een 1728m³ bedraagt. Best wel een pronkstukje!

   De werken aan onze toonzaal zijn onderhand ook van start gegaan. Het idee is om hier een ruimte binnenin een ruimte te creëren, stay tuned.

   Tenslotte hebben we in samenwerking met Aluminco onze glazen balustrade op het verdiep geïnstalleerd. Visueel en praktisch een knap staaltje dat bijdraagt aan het ruimtelijke gevoel.

        

   De komende weken werken we verder met de centrale trap, afwerken van de toonzaal, installatie van alle lampen in de magazijnen, plaatsing van laminaat en vloeren, enz... U voelt het, het einde is stilaan in zicht!

   a presto voor de volgende update!

    

   Stappato 2.0 krijgt vorm

   De laatste 2 weken werd er aan een hoog tempo gewerkt op onze nieuwe locatie door de projectontwikkelaar en bouwfirma om tijdig de oplevering te halen. Sinds 01/02/2016 beschikken we over de sleutels en ons casco gebouw.

   Tijdens die 2 weken werd het buitenschrijnwerk geplaatst, de bestrating aangelegd enz

            

   De bestrating is misschien nog niet volledig aangelegd maar onze toekomstige voordeur neemt wel al aardig wat vorm aan

   Het bovenraam bestaat uit 1 stuk en weegt maar liefst 500kg. Gelukkig daar geen breuk.

   Nu we de sleutels in handen hebben staan we voor een stevige opdracht. De verhuis is voorzien in het weekend van 23 april. Er dienen talloze zaken te gebeuren, maar gelukkige kunnen we rekenen op betrouwbare partners in dit verhaal. We geloven dat door samen te werken met deze kwalitatieve leveranciers we jullie nog beter van dienst kunnen zijn.

   We houden jullie op de hoogte van de vorderingen!

    

    

    

   De eerste werfvergadering in Eke

   De deadline van oplevering van het casco gedeelte komt dichterbij. Onderhand hebben wij ook niet stilgezeten en sloten overeenkomsten met verschillende partners voor de inrichting, keuken, verlichting, alarm, elektriciteitswerken, interieurwerken, enz...

   We hebben een totaalbeeld van hoe het moet worden, tijd dus voor een werfvergadering. Op Woensdag 20 januari nodigden we alle partners van de 'eerste' fase uit die met elkaar dienen af te stemmen. Interessant, complex en nood aan een strakke planning zijn de 3 zaken die we onthouden.

   De deadline, de verhuis in het weekend van 23 april, lijkt nog ver af, maar als we naar de planning kijken waar iedereen ongeveer al een plekje in heeft, zal het een stevige rit worden. Ongeveer elke dag zal er wel iets te beleven zijn in Eke.

   We houden jullie zoals steeds op de hoogte!