Stappato Bouwt

Van afwerking deel 1 naar de laatste week in Gent tot verhuis

De laatste blogpost dateert van eind maart en kreeg de titel 'Afwerking deel 1' mee. Het idee was om een regelmatige update van de afwerking aan jullie te tonen maar het tempo waarmee de verschillende openstaande punten die werden afgewerkt zich opvolgden was ongezien. Onderhand zijn wel wat gewoon, maar dit ging toch wel echt heel snel.

Zo snel dat we reeds vrijdag aanstaande, 22 april, de verhuis inzetten.... Wat heeft u gemist? Laat het ons anders stellen, wat heeft u niet gemist...

 Even kort opsommen :

Al de rekken werden geplaatst in de 2 magazijnen. Alle domeinen krijgen wat meer plaats om alles overzichtelijk te houden maar er is ook nog plaats voor een paar nieuwe domeinen, geen nood!

Alle leidingen van sanitair, electriciteit, IT, alarm enz werden afgewerkt tegen een strak tempo. De verlichting werd geïnstalleerd, de laminaat werd gelegd, de boven verdieping gevloerd, alarm geïnstalleerd, koeling getest, al he sanitair werd geplaatst, alles werd nog geschilderd, burelen werden afgewerkt en geleverd enz enz enz.

we kunnen u verzekeren dat we meermaals met de handen in het haar hebben gezeten, ettelijke keren tussen Gent en Eke hebben gependeld en slapeloze nachten hebben beleefd, maar dankzij het professionalisme van onze partners is alles goed gekomen. Beelden zeggen meer dan woorden, daarom deze selectie zonder al te veel weg te geven van het eindresultaat.

 

   

Zoals gezegd verhuizen we vrijdag aanstaande 22 april naar dit nieuwe gebouw. Het is een stevige rit geweest maar we kijken uit om erin te trekken.

We verwelkomen jullie graag vanaf maandag 25 april op onze nieuwe stek

Stappato NV

Sluis 2E2

9810 Eke

Last but not least organiseren we in het eerste weekend van juni onze officiële opening van ons nieuwe gebouw met onze proeverij met maar liefst 7 wijnproducenten aanwezig!

Vrijdagavond 3 juni, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni.

vi aspettiamo !

 

De afwerking deel 1 : nog een maand tot verhuis

Nog 1 maand en dan is het zover. De verhuis naar De Moerbeek. Voor dit kan doorgaan dient er wel nog een lijst met klussen afgewerkt te worden.

Het is een cliché, maar in de afwerking kruipt steeds de meeste tijd. Desalniettemin houden we ons strak schema aan en kunnen we rekenen op vakmensen die doen wat ze beloofden.

Afgelopen vrijdag plaatste Neon Elite bijvoorbeeld ons logo aan de gevel. Een kleine kippenvel momentje moeten we toegeven.

Naast de buitengevel gaan de werken binnenin onverminderd voort. Desauw werkt verder alle elektriciteitswerken af en Philco Design legt de laatste hand aan de trap.

foto : exclusief magazijn en de eerste verlichting

            

   Voorts is onze nieuwe officiële adres ook bekend !

   Stappato NV

   Sluis 2E2

   9810 Eke

   De komende weken gaan we van start met betegeling, leggen van laminaat, installeren van de verlichting, burelen, plaatsen van glazen wand burelen, plaatsen van de keuken, enz...

   we houden u op de hoogte en vragen u alvast om de volgende data in uw agenda te noteren

   vrijdag 3 juni, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2016

   dan houden we namelijk onze eerste grote proeverij met maar liefst 6 wijnproducenten in ons nieuw gebouw!

   tot snel voor de volgende update