Stappato Bouwt

De eerste werfvergadering in Eke

De deadline van oplevering van het casco gedeelte komt dichterbij. Onderhand hebben wij ook niet stilgezeten en sloten overeenkomsten met verschillende partners voor de inrichting, keuken, verlichting, alarm, elektriciteitswerken, interieurwerken, enz...

We hebben een totaalbeeld van hoe het moet worden, tijd dus voor een werfvergadering. Op Woensdag 20 januari nodigden we alle partners van de 'eerste' fase uit die met elkaar dienen af te stemmen. Interessant, complex en nood aan een strakke planning zijn de 3 zaken die we onthouden.

De deadline, de verhuis in het weekend van 23 april, lijkt nog ver af, maar als we naar de planning kijken waar iedereen ongeveer al een plekje in heeft, zal het een stevige rit worden. Ongeveer elke dag zal er wel iets te beleven zijn in Eke.

We houden jullie zoals steeds op de hoogte!

an office with a view #stappatobouwt

Zoals eerder geschreven gaat een industriebouw, thans de ruwbouw, snel vooruit. Jeroen ging afgelopen weekend even een kijkje nemen en zag dat het goed was.

De ruwbouw, zonder buitenschrijnwerk, is afgerond. De volgende stap is het gieten van de betonvloeren. Dit staat op de planning nog voor het einde van het jaar!

We vertelden reeds over de unieke locatie, wel nu hebben we ook een concreet idee van ons uitzicht in de burelen:

       

Hieronder nog een paar foto's :

- zicht op de ingang

- zicht op het groot magazijn

- zicht op de achterzijde van het gebouw

 

Het gaat vooruit! #stappatobouwt

Een gebouw zetten brengt veel kopzorgen met zich mee. Zodanig veel dat je al snel het resultaat uit het oog verliest. Een paar keer knipperen met de ogen en onderhand staat ongeveer de ganse constructie er al!

Normaliter wordt de betonvloer op het gelijkvloers nog voor het einde van het jaar gestort en verwachten we het buitenschrijnwerk eind januari 2016. Dan begint het natuurlijk nog allemaal aangezien we het gebouw casco aankochten.

Het beloven dan ook nog leuke, drukke en vooral spannende maanden te worden.

 

stay tuned!