Poggio di Sotto meets restaurant Vrijmoed** --VOLZET

Vrijmoed** - maandag 1 april 2019: 300 euro per persoon

Chef Michaël Vrijmoed, in het verleden nog aan het fornuis van het Hof van Cleve, is tegenwoordig uitgegroeid tot dé culinaire trekpleister in Gent. Hij brengt steevast eigen, herkenbare signatuurgerechten en werd bekroond met twee Michelinsterren. Wat ons betreft kan je geen betere locatie vinden om een verticale Brunello di Montalcino van Poggio di Sotto te organiseren.

"In restaurant Vrijmoed heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en klanten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt."

De prijs bedraagt 300 euro per persoon, all-in waters en koffie, inclusief een fantastische op maat gemaakt degustatiemenu voor deze verticale tasting van maar liefst 8 jaartallen.