Poggio di Sotto meets The Jane & Couvert Couvert

Couvert Couvert* - woensdag 13 september 2017 - 19u - VOLZET

Couvert Couvert wil vooral coherent zijn. Ze proberen een sfeer na te streven die je in alle details terugvindt. In het bord, in het interieur, in de presentatie, in de bediening. Ze willen een hedendaags maar geen trendy restaurant zijn en streven een informele sfeer na waarbij iedereen zich goed kan voelen, zowel de zakenman in driedelig pak voor een snelle lunch als het jonge studentenkoppel dat zijn eerste liefdesverjaardag komt vieren. Ze houden van mensen die echt komen genieten

The Jane** - donderdag 14 september 2017 - 19u - VOLZET

Food is our religion. Daarom staat de keuken in The Jane op de plaats van het altaar. Chef-kok Nick Bril, Hermans voormalige rechterhand bij restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis, is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en stelt in overleg met Sergio het tasting menu samen.
The Jane is het gastronomische restaurant op de begane grond en alle plaatsen hebben zicht op de open keuken.