Rocca di Montegrossi meets Altermezzo, Boury & Castor

Altermezzo – woensdag 19 april 2017: Diner - 4 gangen + aangepaste wijnen - 100€ pp 

Altermezzo staat voor topgastronomie in een ongedwongen sfeer. Hier kookt een jonge, talentvolle  en ambitieuze kok Jo Grootaers. Zijn keuken pleziert op alle vlakken. Hij brengt een creatieve en vooral pure keuken zonder de basis uit het oog te verliezen. Enkele klassiekers ontbreken niet maar de essentie blijft steeds het product.

Boury* - donderdag 20 april 2017: Lunch - 5 gangen + aangepaste wijnen - 170€ pp

Welkom bij Boury 2.0: een rode bakstenen villa die met smaak is ingericht, een moderne aanbouw en zelfs een champagnebar in de mooie tuin. De talentvolle chef heeft oog voor detail en focust zich nog meer op smaak in al zijn facetten. Hier beleeft u een ervaring. Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.

Castor* - donderdag 20 april 2017: Diner - 5 gangen + aangepaste wijnen - 175€ pp

Bent u een culinaire levensgenieter op zoek naar een vernieuwende ervaring? Bij Castor bent u op uw gemak in een strak, maar warm kader. Chef Maarten Bouckaert werkt enkel met kwaliteitsproducten uit de regio en weet perfect wanneer ze op hun best zijn. Geen alledaagse gerechten op uw bord, maar een klassieke keuken met een verrassende twist. Pure gastronomie die u op ontdekkingstocht neemt langs een waaier aan geuren en smaken. Zowel chef Maarten Bouckaert als gastvrouw Stefanie Vandewalle zijn pas tevreden wanneer u glimlacht vanaf uw entree tot het verlaten van Castor.