Save the Dates

 

 Bekijk snel alle diners bij onze bevriende sterrenrestaurants!

Event februari 2017: Arianna Occhipinti

Jardin* - donderdag 16 februari 2017: 5 gangen + aangepaste wijnen - 140€ pp
Dit is een hotspot van Knokke! Door de intieme, boudoirsfeer waant u zich in een Parijs charmerestaurant. Chef Christophe Van den Berghe combineert klassieke met moderne elementen, soms een tikje gewaagd, met een voorkeur voor de smaak van de Noordzee.

Ten Bogaerde* - vrijdag 17 februari 2017: 5 gangen + aangepaste wijnen - 140€ pp
Chef Iain Wittevrongel serveert een lichte "natuurlijke keuken", op het ritme van de seizoenen, zonder "moleculaire" technieken, maar met de grootste aandacht voor het product zelf. Veeleer dan de zoektocht naar nieuwe recepten gaan we op zoek naar de allerbeste producten en leveranciers.

Fill out my online form.

Event maart 2017: Giuseppe Mascarello

’t Zilte** - donderdag 30 maart 2017: 6 gangen + aangepaste wijnen - 225€ pp - VOLZET
Op de bovenste verdieping van het MAS is de keuken in lijn met de locatie: van een torenhoog niveau. De signatuur van chef Viki Geunes staat voor smaakverfijning, strak afgelijnde, scherp uitgetekende composities en verrassende detailprikkels. Prima producten krijgen elegant vorm waarbij smaak, aroma's primeren.

Sel Gris* - vrijdag 31 maart 2017: 6 gangen + aangepaste wijnen - 160€ pp - VOLZET
Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen. Eenvoud siert de gerechten van chef Frederik Deceuninck.

 

Alle vermelde events bevatten een uitgebreide wijnselectie van de aanwezige producent alsook een aangepast all-in menu.

Mocht u nog praktische vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@stappato.be of op het telefoonnummer (09) 216.40.70.

Vi aspettiamo!

Stappato-team