Stappato bouwt!

Met Stappato gaan we niet alleen voortdurend op zoek naar de beste, meest verfijnde terroirwijnen in Italië, maar ook naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te dienen. 

Vandaag de dag kan u bij ons terecht in Gent en Leuven… wel, dit zal veranderen, want Stappato bouwt!

We hebben een prachtige locatie gevonden waar we, as we speak, een nieuw bedrijfsgebouw aan het optrekken zijn. Onze burelen, magazijn en schatkamer met topwijnen zullen hierin worden ondergebracht. Concreet betekent dit dat we onze vestiging in Gent zullen inruilen voor een nieuwe stek in Eke-Nazareth.

Het project ‘De Moerbeek’ is een klein KMO-park gelegen in Sluis te Eke. Met ons perceel, grenzend aan de Moerbeek, kijken we uit over een prachtig natuurgebied waar we in alle rust te midden van een groene omgeving een schitterende locatie hebben voor wijndegustaties en - proeverijen. De afslag De Pinte (E17) is amper 4 minuten rijden, dus we zullen meer dan ooit vlot bereikbaar zijn.

In het nieuwe gebouw is het de bedoeling dat we naast de dagdagelijkse werking ruimte hebben om groepen te ontvangen en gerichte degustaties / masterclasses te organiseren. Naast het reguliere magazijn investeren we in een exclusief magazijn waar al onze topwijnen aan een constante temperatuur en vochtigheid zullen rijpen.

U leest het, veel concrete plannen en veel ‘goesting’ om er in te vliegen. Via deze pagina houden we u dan ook graag op de hoogte van de vorderingen van ons nieuw gebouw.

We zijn er van overtuigd dat deze plek ook u zal betoveren.

Tanti saluti,

Filip – Jens - Jeroen