Buon anno !! Wat brengt 2018 ...

Eerst en vooral willen we jullie allemaal het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat 2018 op elk vlak een onvergetelijk jaar mag worden, maar bovenal wensen we iedereen uiteraard een goede gezondheid. Op Italiaans wijnvlak plannen wij ook dit jaar een paar verrassende events en zullen we op zoek gaan naar nieuwe topwijnen. Kortom, het wordt opnieuw een jaar om naar uit te kijken. Dit gezegd zijnde willen we jullie ook massaal bedanken voor een schitterend 2017, ons 10-jarig bestaan...

Terugblik 10 jaar Stappato

We kijken niet alleen uit naar het nieuwe jaar, maar kijken bijzonder tevreden terug op een meer dan geslaagd feestjaar en dit was niet mogelijk zonder u. Grazie di cuore!

We organiseerden liefst 14 events bij verschillende sterrenzaken goed voor in totaal 21 sterren, 660 personen en 7 verschillende wijnproducenten. Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om onze bevriende sterrenrestaurants te bedanken voor hun flexibiliteit, topservice en bovenal topkwaliteit die we telkens mochten ervaren. Het was weergaloos. Daarenboven zijn we fier dat we jullie in grote getalen mochten ontvangen in juni tijdens onze grootste proeverij ooit in aanwezigheid van liefst 28 topproducenten. We selecteerden de beste wijnen uit ons assortiment zodat jullie uitgebreid konden proeven en vergelijken. We zagen dat het goed was en dat u ervan genoten heeft. Voor enkele sfeerbeelden kan u terecht op deze link.