Nieuws

Nervi meets Table d'amis en San Daniele

Begin juli verwelkomen we Kathrine Astrup van het huis Nervi. Samen met haar organiseren we 2 events in bevriende sterrenzaken. Op woensdag 5 juli zijn we te gast bij Sofie en Matthieu van Table d'amis te Kortrijk. Sofie en Matthieu openen in 2009 hun restaurant ‘table d’amis’ op Walle in de rand van Kortrijk. Het concept is eenvoudig: gastronomisch eten in een gemoedelijke sfeer, in een kader ontdaan van alle overtolligheden. Het restaurant groeit snel uit tot een referentie. In 2013 behaalt Matthieu de titel Jonge topchef van Vlaanderen en wordt het restaurant bekroond met 17/20 in Gault Millau en een ster in de Michelingids. Door wegenwerken op Walle verhuist het restaurant in februari 2015 definitief naar de Oude Dekenij in het centrum van Kortrijk, naast de Sint-Maartenskerk.

De avond erna, op donderdag 6 juli, gaat het event door bij San Daniele, te Koekelberg. Het restaurant San Daniele dankt zijn naam aan de bekende en traditionele ham van San Daniele, een klein dorpje in Noordoost – Italië, in de streek Friuli. De Familie van San Daniele wil zo de naleving van de zuiverste tradities van de Italiaanse keuken waarop zijn reputatie rust, alle eer aan doen.

inschrijven kan reeds via deze link

Nog geen code of een nieuwe ambassadeur?

Heeft u toch geen uitnodiging ontvangen, kent u iemand die een ideale ambassadeur voor Stappato kan worden of wil u graag iemand extra meebrengen naar ons event? Aarzel dan niet om de gegevens achter te laten via onze website, zodat we de persoon in kwestie een toegangscode kunnen bezorgen. Dit kan via volgende link onderaan de pagina: www.stappato.be/10jaarstappato

Stappato viert zijn 10-jarig bestaan !!!

Jubileumdegustatie naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Stappato. Met liefst 28 van onze beste wijnproducenten heffen we het glas op deze belangrijke mijlpaal. Tijdens het eerste weekend van juni, zaterdag 3 en zondag 4 juni

Lees verder >

20 February 2017


Topevent Stappato 10 anni: zaterdag 3 en 4 juni 2017

Tijdens het Pinksterweekend verwelkomen we in onze gebouwen te Eke liefst 28 van onze beste wijnproducenten: van Poggio di Sotto, over Giuseppe Mascarello tot Luca Roagna. Al onze toppers zullen vertegenwoordigd zijn. Dit wordt het grootste event dat Stappato ooit georganiseerd heeft. Vele van onze topwijnen zullen te proeven zijn. Kortom, een niet-te-missen en vooral bijzonder uniek event. Begin april zullen de gepersonaliseerde uitnodigingen verstuurd worden, maar noteer alvast zaterdag 3 en zondag 4 juni 2017 met stip in jullie agenda. Kom samen met ons het 10-jarig bestaan van Stappato vieren.

Rocca di Montegrossi op 19 en 20 april 2017 bij Altermezzo, Boury en Castor

We mogen met fierheid een grote naam toevoegen aan het lijstje topproducenten die naar België afreizen voor enkele unieke evenementen bij onze favoriete restaurants. In april halen we een van de grootmeesters binnen de Chianti Classico-appellatie naar ons Belgenlandje. Marco Ricasoli Firidolfi van het domein Rocca di Montegrossi, is op woensdag 19 april 2017 te gast voor een diner in restaurant Altermezzo te Tongeren en daags nadien op donderdag 20 april 2017 organiseren we een lunch bij restaurant Boury (Chef van het jaar Tim Boury) en een diner in restaurant Castor (Maarten Bouckaert).

Inschrijven kan via onze website. Klik hier voor meer info over prijzen en data. De plaatsen zijn beperkt!

03 January 2017

stappato ›


Eerste speciale actie van dit feestjaar: 10% korting op het volledige gamma!

We willen jullie als trouwe ambassadeurs van Stappato belonen met een cadeautje om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Daarom krijgen de eerste 10 snelle beslissers die via de website bestellen met promocode: 10YSTAP een korting van 10% op het volledige assortiment. Hebben de eindejaarsfeesten een gat geslagen in uw wijnkelder, dan is snel doorklikken naar de website dé oplossing!

Auguri per un 2017 spumanteggiante

Vooreerst willen we jullie allemaal het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat 2017 op elk vlak een onvergetelijk jaar mag worden. Bovenal wensen we iedereen een goede gezondheid. Op Italiaans wijnvlak plannen wij met Stappato alvast enkele memorabele wijnmomenten dit jaar, want 2017 belooft net zoals 2016 een bijzonder jaar te worden in de geschiedenis van Stappato.

10 jaar Stappato Eke

Zoals jullie ondertussen reeds weten, bestaan we dit jaar liefst tien jaar. in 2007 stapten we in A Wine Affair en legden we zo de basis voor het huidige Stappato. We kijken met trots terug op het afgelopen decennium, maar kijken vooral volop naar de toekomst, waar we jullie dag in dag uit willen blijven verrassen met de meest fantastische wijnen van Italiaanse bodem. Naast onze klassieke proeverijen organiseren we in 2017 verschillende evenementen in bevriende sterrenzaken en als kers op de taart ons grootste evenement ooit op 3 en 4 juni 2017 met een indrukwekkende selectie van 28 topproducenten aanwezig!

1 2 3 9 Volgende »