Nieuws

31 December 2020


arrivederci 2020, benvenuto 2021

2020 was op zijn minst gezegd een bijzonder jaar: een jaar waarin we voortdurend professioneel werden uitgedaagd en waarin onze flexibiliteit tot het uiterste werd getest. 2020 heeft buitengewoon veel inspanningen gevergd van iedereen en ook de eerste maanden van 2021 zullen we deze inzet moeten volhouden, maar wij kijken hoopvol naar de toekomst.

Met Stappato voelen we ons geruggensteund. Enerzijds zijn we onze wijnproducenten dankbaar voor het grenzeloos vertrouwen. Wij blijven uiteraard loyale ambassadeurs. Anderzijds verdienen jullie, onze klanten, een welgemeende dankjewel. Het deed en doet ons nog altijd ontzettend veel deugd om te zien dat zelfs zonder de talrijke degustaties, events en proeverijen jullie massaal de weg wisten te vinden naar Stappato. Grazie di cuore!

Tot slot willen we eindigen met een woord van steun aan onze horecavrienden. 2020 was voor jullie verre van evident. De flexibiliteit en creativiteit die jullie onophoudelijk tonen, is bewonderenswaardig. Hou vol. Van zodra we opnieuw mogen tafelen, zijn wij van de partij en gaan we er samen keihard tegenaan. Stay strong!

Wij kijken met volle goesting uit naar 2021 met hopelijk opnieuw de befaamde Stappato openflessendagen in aanwezigheid van onze wijnboeren.
 
Buone feste a tutti, un abbraccio virtuale,
 
Jens, Jeroen & Robin

 

20 October 2020


Najaarsproeverij november 2020 geannuleerd

Amici

met spijt in het hart hebben we besloten om dit jaar geen najaarsproeverij te organiseren. De omstandigheden zijn er niet naar om dit najaar een proeverij zoals wij die willen organiseren te kunnen laten doorgaan. Vele primeurs en nieuwe jaartallen zullen nog even moeten wachten alvorens zich te laten tonen aan het grote publiek.

Wel hebben we een speciale actie in gedachten tijdens het weekend van 14 en 15 november zodat jullie toch kunnen genieten van de najaarsproeverij promoties.

stay tuned!

Jeroen, Jens & Robin

20 August 2020

Primeur ›


Lancering najaarsprimeur

Naar jaarlijkse traditie lanceren we in augustus onze najaarsprimeur. Het is met zes domeinen een iets compactere versie geworden, daar er enkele wijnhuizen de lancering van hun nieuwe toppers hebben uitgesteld tot begin 2021. De domeinen die evenwel present tekenen, zijn niet van de minste: Roagna, Nervi, Giuseppe Mascarello, Luigi Einaudi, Grattamacco en Arianna Occhipinti.

Indien je graag de informatiebundel en bestelbon toegestuurd wil krijgen stuur dan even een kort mailtje met jouw gegevens naar info@stappato.be .

Zoals steeds hebben snelle beslissers een streepje voor. Snel zijn is en blijft de boodschap want de beschikbare allocaties zijn vaak bijzonder klein

a presto

20 August 2020


Stappato Openflessendagen

We krijgen regelmatig de vraag of er in het najaar een  grote degustatie zal plaatsvinden. Momenteel staat het weekend van 13 tot 15 november 2020 aangevinkt in de agenda, maar alles hangt natuurlijk af van hoe de situatie in België evolueert. We kijken naar opties waarbij iedereen per bubbel een tafel krijgt aangewezen en waarbij jullie mét mondmasker worden bediend, genre restaurantformule. We willen evenwel niet inboeten qua beleving en we willen de veiligheidsvoorschriften 100% kunnen garanderen. We houden jullie op de hoogte.

Nieuwe Corona degustatieboxen

Vanwege het grote succes in het voorjaar hebben we een nieuwe invulling gegeven aan onze vier unieke degustatieboxen: Wervelend Wit, Spannend Siciliaans, Toscaanse Toppers & Piemontese Parels. En dat mag je gerust letterlijk nemen!

Elke degustatiebox bestaat uit een gloednieuwe selectie van zes flessen met het beste uit Italië (volledig wit), Sicilië, Toscane en Piemonte. Elke line-up is een mix geworden van nieuwigheden, bestsellers en 'coup de coeurs'.

Maak samen met ons een reis doorheen deze fantastische Italiaanse regio's en haal het lekkerste van Italië in huis!

29 July 2020

5+1 › stappato ›


Stappato-bubbel van 5(+1)

Door de verstrengde maatregelen zien we de komende vier weken onze bubbel beperkt tot vijf vaste personen buiten ons gezin. Dit zal van iedereen de nodige veerkracht en doorzettingsvermogen vragen, dus maak er het beste van in jullie bubbel. En hoe kan je dit beter doen dan met een bubbeltje?

Daarom trekken we de regel van vijf met Stappato door en lanceren we de Stappato-bubbel van 5(+1). Tot eind augustus loopt er een promotie van 5+1 op alle bubbels uit ons assortiment. Vijf flessen kopen en je krijgt er de zesde gratis bij. Zo kan u zorgeloos thuis genieten van een sprankelende augustusmaand in jouw beperkte bubbel.

13 Mei 2020


Corona degustatieboxen: 4 regio's met telkens 6 toppers

We missen allemaal ons geliefde Italië en naar alle waarschijnlijkheid zal het nog even duren vooraleer we vrij kunnen reizen naar la bella Italia. Ook onze voorjaarsdegustatie begin juni valt jammer genoeg in het water.

Om toch wat Italiaanse vibes binnenshuis te halen, stellen we vier unieke degustatieboxen samen: Wervelend Wit, Spannend Siciliaans, Piemontese Parels & Toscaanse Toppers.

Elke degustatiebox bestaat uit een selectie van 6 flessen met het beste uit Noord-West Italië (volledig wit), Sicilië, Toscane en Piemonte. Elke line-up is een mix geworden van nieuwigheden, bestsellers en 'coup de coeurs'. Stuk voor stuk wijnen die we tijdens onze openflessendagen dachten in de kijker te zetten.

Maak samen met ons een reis doorheen vier fantastische Italiaanse regio's en haal het beste van Italië in huis!

1 2 3 15 Volgende »