Geen Stappato openflessendagen dit najaar

Het weekend van 20 en 21 november stond in de agenda aangevinkt voor de organisatie van onze jaarlijkse herfstdegustatie, maar na wijs beraad hebben we beslist om dit jaar geen proeverij te organiseren. Het was allesbehalve een gemakkelijke beslissing, maar de situatie in Italië is toch nog niet van die aard, dat de meeste van onze producenten staan te springen om dit jaar nog te reizen. Dat willen we uiteraard respecteren. Voor ons zorgt de aanwezigheid van de wijnmakers evenwel grotendeels voor de beleving tijdens onze degustatiedagen en bijgevolg stellen we deze liever uit naar volgend jaar. Bovendien viert Stappato in 2022 zijn 15-jarig bestaan en graag pakken we dan uit met een unieke proeverij in aanwezigheid van vele van onze wijnproducenten. Stay tuned!

Wel zullen we in het derde weekend van november weer een speciale online actie lanceren via onze website, waarbij jullie kunnen genieten van mooie promoties, zodat de voorraad feestwijnen tijdig kan worden aangevuld.

Wie toch een beetje Stappato wil meepikken de komende maanden, kan ons wel achter de proeftafels vinden bij enkele bevriende wijnwinkels. Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober zijn we te gast op de degustatiedagen bij Wines & Bites te Lanaken. Op zaterdag 27 en zondag 28 november staan we met een mooie selectie op de herfstproeverij van onze Leuvense partner, Convento.