Topevent 15 anni Stappato & 5 ans De Windmolen: Inschrijven vanaf nu!

 

Cari amici, beste wijnvrienden, 

In 2022 zal er geschiedenis worden geschreven. Stappato bestaat liefst 15 jaar en De Windmolen mag reeds vijf kaarsjes uitblazen. Komt daarbij dat de knaldrang bijzonder groot is na 2,5 jaar zonder enig event of degustatie. Redenen genoeg dus om een unieke feesteditie van onze fameuze Openflessendagen uit de grond te stampen. Dit wordt zonder twijfel hét wijnevent van het jaar dat je absoluut niet wil missen! 

Topevent 15 anni Stappato - 5 ans De Windmolen  

De datum lag al een hele poos vast. Het weekend van zaterdag 11 juni & zondag 12 juni 2022 zullen onze gebouwen in Eke worden omgetoverd tot een heuse wijntempel voor alle liefhebbers van het betere werk uit Italië en Frankrijk. In het ideale scenario zouden er zo veel mogelijk van onze sterkhouders en belangrijkste domeinen bij beide wijnfirma's aanwezig zijn. Daarom zijn we iedereen beginnen uit te nodigen en de uiteindelijke respons is ongezien. Zowat al onze topproducenten tekenen present.

Liefst 39 domeinen zullen persoonlijk aanwezig zijn. Grote namen als Giacomo Conterno, Roagna, Giuseppe Mascarello, Soldera, Poggio di Sotto, Salvioni en nog vele anderen zullen een selectie van hun wijnen voorstellen. De aanwezigheidslijst van De Windmolen moet eveneens niet onderdoen met o.a. Maison Krug, Salon-Delamotte, Château Lafleur, Domaine Y. Clerget en zelfs de meest besproken Bourgogne-producent van het moment, Charles Lachaux. Een (voorlopige) proeflijst vind je terug op de eventpagina. Neen, deze unieke degustatie vindt niet plaats in hartje New York of London maar in het landelijke Eke ;o) 

Inschrijving via onze website 

Vooraf inschrijven voor dit event is een absolute must en de enige manier om jouw ticket voor dit wijnfeest te verzekeren! De toegangsprijs bedraagt 60 euro per persoon per dag. In ruil kan je liefst 125 verschillende topwijnen degusteren, waarvan er diverse referenties reeds volledig uitverkocht zijn. Bovendien zal je al de wijnmakers in hoogsteigen persoon kunnen ontmoeten. Het elegante Spiegelau Defintion Universal wijnglas ter waarde van 14,95 euro mag je overigens gratis naar huis meenemen. Verder voorzien restaurant Terminus met zijn huisbereide charcuterie en ristorante Cucina di Giò met zijn versbereide pasta's voor de nodige culinaire omkadering. Als klap op de vuurpijl zal je tijdens het degustatieweekend kunnen genieten van een korting van 10% op de nog beschikbare wijnen uit de proeflijst. 

Inschrijven kan vanaf nu via de website van Stappato. Je kan doorklikken via de banner op de Home Page of rechtstreeks surfen naar de eventpagina via deze link. Het aantal genodigden wordt beperkt tot 300 wijnliefhebbers per dag. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van ons met de betalingsformaliteiten en krijg je na betaling een unieke code toegewezen die je op een van de twee dagen toegang zal verlenen tot de degustatie. 

Belangrijk: Ter plekke inschrijven zal niet meer mogelijk zijn en zonder voucher met code zal er geen toegang verleend worden. Op deze manier willen voor een vlotte doorgang tijdens het event zorgen en kunnen alle genodigden optimaal genieten van de te degusteren wijnen. Dank voor jullie begrip. 

Het aftellen kan beginnen. Wij kijken er alvast enorm naar uit.

Salute e saluti e ci vediamo a Giugno, 

Jens, Jeroen & Robin