Stappato's Table

Zorgeloos genieten van topwijnen begeleid met de meest verfijnde keuken in een rustgevende omgeving? Het kan binnenkort dankzij Stappato’s table. Het idee is ontstaan tijdens de organisatie van verschillende wijnevenementen op onze nieuwe locatie in Eke. Naast onze wijnbibliotheek beschikken we over een professionele keuken waarin we onszelf al ettelijke keren hebben kunnen uitleven. De gedachte om samen met een topchef het ‘food’ gedeelte naar een hoger niveau te tillen, bracht ons bij het concept van Stappato’s table.

In samenwerking met Sander-Jan en Elien (SJB Private Catering) bieden we jullie de kans om in te schrijven op een onvergetelijke avond telkens met een ander seizoensgebonden thema, al dan niet in aanwezigheid van een wijnproducent. Sander-Jan heeft jarenlang samengewerkt met Sergio Herman, maar is ondertussen al een hele tijd chef-aan-huis. Naar onze bescheiden mening brengt hij sterrenniveau op verplaatsing en zijn er weinig chefs in België die zijn culinair niveau halen.

Kwaliteit, verfijning en absolute verwennerij staan centraal bij deze culinair hoogstaande avond met dito wijnen. Chef Sander-Jan maakt een meesterlijk 6-gangen menu en wij met Stappato staan garant voor topkwaliteit in het glas. Surf voor de eerste data en meer info naar Stappato's Table.