Verticale Poggio di Sotto @ restaurant Vrijmoed**

We starten met een klepper van formaat voor ons eerste VIP-diner van het jaar. Chef Michaël Vrijmoed, in het verleden nog aan het fornuis van het Hof van Cleve, is tegenwoordig uitgegroeid tot dé culinaire trekpleister in Gent. Hij brengt steevast eigen, herkenbare signatuurgerechten en werd bekroond met twee Michelinsterren. Wat ons betreft kan je geen betere locatie vinden om een verticale Brunello di Montalcino van Poggio di Sotto te organiseren.

We laten acht verschillende jaargangen proeven, van 2006 tot en met 2013, plus nog een bijkomende verrassing. Hierbij zal chef Michaël Vrijmoed een aangepast degustatiemenu serveren. Tijdens het diner zal wijnmaker Federico Starderini, die nog met voormalig eigenaar Piero Palmucci heeft gewerkt, tekst en uitleg geven. Dit unieke evenement zal doorgaan op maandag 1 april 2019, en dat is geen grap. De prijs per persoon bedraagt 300 euro all-in. Inschrijving kan via info@stappato.be. Let wel, de plaatsen zijn beperkt.