Van afwerking deel 1 naar de laatste week in Gent tot verhuis

De laatste blogpost dateert van eind maart en kreeg de titel 'Afwerking deel 1' mee. Het idee was om een regelmatige update van de afwerking aan jullie te tonen maar het tempo waarmee de verschillende openstaande punten die werden afgewerkt zich opvolgden was ongezien. Onderhand zijn wel wat gewoon, maar dit ging toch wel echt heel snel.

Zo snel dat we reeds vrijdag aanstaande, 22 april, de verhuis inzetten.... Wat heeft u gemist? Laat het ons anders stellen, wat heeft u niet gemist...

 Even kort opsommen :

Al de rekken werden geplaatst in de 2 magazijnen. Alle domeinen krijgen wat meer plaats om alles overzichtelijk te houden maar er is ook nog plaats voor een paar nieuwe domeinen, geen nood!

Alle leidingen van sanitair, electriciteit, IT, alarm enz werden afgewerkt tegen een strak tempo. De verlichting werd geïnstalleerd, de laminaat werd gelegd, de boven verdieping gevloerd, alarm geïnstalleerd, koeling getest, al he sanitair werd geplaatst, alles werd nog geschilderd, burelen werden afgewerkt en geleverd enz enz enz.

we kunnen u verzekeren dat we meermaals met de handen in het haar hebben gezeten, ettelijke keren tussen Gent en Eke hebben gependeld en slapeloze nachten hebben beleefd, maar dankzij het professionalisme van onze partners is alles goed gekomen. Beelden zeggen meer dan woorden, daarom deze selectie zonder al te veel weg te geven van het eindresultaat.

 

   

Zoals gezegd verhuizen we vrijdag aanstaande 22 april naar dit nieuwe gebouw. Het is een stevige rit geweest maar we kijken uit om erin te trekken.

We verwelkomen jullie graag vanaf maandag 25 april op onze nieuwe stek

Stappato NV

Sluis 2E2

9810 Eke

Last but not least organiseren we in het eerste weekend van juni onze officiële opening van ons nieuwe gebouw met onze proeverij met maar liefst 7 wijnproducenten aanwezig!

Vrijdagavond 3 juni, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni.

vi aspettiamo !