Stappato Bouwt

foto's van het nieuwe gebouw

al wat nieuw is went snel...

een uitdrukking die iedereen wel kent en tevens een waarheid als een koe. Maar wat is het leuk om elke dag op de KMO zone De Moerbeek toe te komen. We zijn het al gewoon, maar nog niet gewend. Meer zelfs, we worden verwend!

Tijdens de opening lieten we foto's nemen van onze nieuwe stek, hierbij de link naar deze foto's

we verwachten jullie snel op onze nieuwe stek!

 

 

De eerste werfvergadering in Eke

De deadline van oplevering van het casco gedeelte komt dichterbij. Onderhand hebben wij ook niet stilgezeten en sloten overeenkomsten met verschillende partners voor de inrichting, keuken, verlichting, alarm, elektriciteitswerken, interieurwerken, enz...

We hebben een totaalbeeld van hoe het moet worden, tijd dus voor een werfvergadering. Op Woensdag 20 januari nodigden we alle partners van de 'eerste' fase uit die met elkaar dienen af te stemmen. Interessant, complex en nood aan een strakke planning zijn de 3 zaken die we onthouden.

De deadline, de verhuis in het weekend van 23 april, lijkt nog ver af, maar als we naar de planning kijken waar iedereen ongeveer al een plekje in heeft, zal het een stevige rit worden. Ongeveer elke dag zal er wel iets te beleven zijn in Eke.

We houden jullie zoals steeds op de hoogte!

Januari 2016 : afwerking richting casco oplevering

De ruwbouw as such staat er nu al 'een tijdje'. De afwerking van deze constructie is ingezet! De oplevering van het casco gedeelte van ons nieuw gebouw is voorzien op 1 februari 2016. We zijn allemaal benieuwd of deze deadline gehaald wordt.

Alvorens het zover is, dient er nog veel werk te gebeuren. We kregen dan ook een bomvol schema door van de aannemer. Elke dag gebeurt er wel iets anders. Het is dan ook niet verwonderlijk dat als we gaan controleren we een 20-tal werklieden aantreffen die kris kras door elkaar verschillende taken aan het uitvoeren zijn.

Foto : nivellering van magazijn, kantoren en exclusief magazijn + isolatie kantoren