Stappato bouwt ... Update

Met Stappato gaan we niet alleen voortdurend op zoek naar de beste, meest verfijnde terroirwijnen in Italië, maar ook naar manieren om onze klanten zo goed mogelijk te dienen. Vandaag de dag kunnen jullie bij ons terecht in Gent en Leuven… wel, dit zal veranderen, want jullie hebben het waarschijnlijk al vernomen: Stappato bouwt!

We hebben een prachtige locatie gevonden waar we as we speak een nieuw bedrijfsgebouw aan het optrekken zijn. Onze kantoren, het magazijn en de schatkamer met topwijnen zullen hier worden ondergebracht. Concreet betekent dit dat we onze vestiging in Gent zullen inruilen voor een nieuwe stek in Eke (Nazareth). Het project ‘De Moerbeek’ is een klein KMO-park gelegen in Sluis te Eke. Met ons perceel, grenzend aan de Moerbeek, kijken we uit over een prachtig natuurgebied waar we in alle rust temidden van een groene omgeving een buitengewone locatie hebben voor wijndegustaties en - proeverijen. De afslag De Pinte (E17) is amper 4 minuten rijden, dus we zullen meer dan ooit vlot bereikbaar zijn.

In het nieuwe gebouw is het de bedoeling dat we naast kantoren voor de dagelijkse werking ruimte hebben om groepen tot 30 personen te ontvangen en gerichte degustaties en masterclasses te organiseren. U zal er als particulier terecht kunnen voor al uw wijnaankopen. Naast het reguliere magazijn investeren we in een exclusief magazijn, waar al onze topwijnen aan een constante temperatuur en vochtigheid kunnen rijpen. U leest het, veel concrete plannen en veel ‘goesting’ om er in te vliegen. Via deze link houden we u graag op de hoogte van de vorderingen van het nieuwe gebouw.

Momenteel is de ruwbouwfase bijna achter de rug, zijn we volop bezig met het vloeren en het buitenschrijnwerk. Vanaf februari starten we dan met de volledige binneninrichting om tegen eind april te verhuizen. Uiteraard plannen we de nodige festiviteiten op de nieuwe locatie, dus houd de komende maanden uw mail- en postbus in de gaten. We zijn er van overtuigd dat deze plek ook u zal betoveren.