Ambassadeurs van Enoteca Stappato

Daarbuiten hebben we natuurlijk enkele fantastische ambassadeurs waar jullie onze producten kunnen terugvinden. Eerst en vooral gaat onze aller Renato vanaf oktober een Enoteca opstarten in de speciaalzaak van zijn zoon Davide in Herselt. Bij Zio zullen jullie een groot deel van ons assortiment terugvinden en is alles te verkrijgen op aanvraag. (www.ziozio.be)

Verder werken we al jaren samen met Chateau & Co in Haacht centrum. Eigenaar Erwin is een groot wijnliefhebber met een breed assortiment wijnen en spirits van over de hele wereld. Voor het Italiaans verhaal werkt hij met een beperkte selectie van ons gamma, maar op aanvraag kunnen andere referenties eveneens besteld worden. (www.chateau-en-co.be)

Een zelfde verhaal vinden we terug bij collega Jublou. Patrick heeft een wijnwinkel op de Tiensesteenweg in Lovenjoel maar zou dit najaar een wijnconcept in Leuven centrum openen, waarbij we nauw gaan samenwerken. (www.wijnenpatrickjublou.be)

Tenslotte is er nog Patisserie Zuut. Mede-eigenaar Pieter De Volder is een jeugdvriend, was vroeger Chef Patissier bij Luzine van Jeroen Meus en heeft sinds een klein jaar een topzaak aan de Vismarkt in Leuven. Hier staan enkele van onze bubbels, Collalto & Le Marchesine, en dessertwijnen in de aanbieding. Vergeet ook de overheerlijke ZUUTigheden niet. (www.patisseriezuut.be)