Festa ad Enoteca Stappato ...

Apéro Fridays & Saturdays

Zowel op vrijdag 19 en 26 augustus als op zaterdag 20 en 27 augustus is het feest in Leuven. Op deze dagen houden wij de Enoteca langer open (misschien wel tot in de vroege uurtjes). We zetten verschillende wijnen aan het glas en zorgen voor een hapje. Komende vrijdag voorzien wij alvast huisbereide paella. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gestemd.

Grande, grande ... grandissimo

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom hebben we enkele unieke grotere formaten voorzien die we in deze feestweken zullen kraken. Vanaf morgen, woensdag 17 augustus, zetten we alvast Pietroso in de kijker en kan je de Rosso di Montalcino 2014 jeroboam aan 4 euro per glas komen degusteren. Vrijdag 19 augustus op onze eerste Apéro Friday ontkurken we de gerenommeerde Barbaresco Asili Vecchie Viti 2010 (500cl) van Roagna. Deze wijn valt elk jaar in de prijzen en is steevast in primeur uitverkocht. Er werden vorig jaar 10 vijf liters geproduceerd en wij kraken nu vrijdag n°10. Voor 16 euro per glas kan je deze Barbaresco-topper komen proeven. Uiteraard voorzien we nog tal van andere bijzondere magnums en grotere formaten van onze topproducenten (Giuseppe Mascarello, Giacomo Conterno, e.a.). Dit mag je niet missen!

Promozione speciale

Zoals aangekondigd hebben wij niet de intentie om veel wijn opnieuw te verhuizen richting Eke. Er staan momenteel meer dan 1500 flessen in de winkel en daar zitten eveneens enkele bijzonderheden tussen. De winkel wordt niet meer bijgeleverd, maar alles mag de deur uit! Bovendien is er een systeem van oplopende kortingen. Morgen is dit 2% korting op al je aankopen, donderdag 4%, vrijdag 6% en zaterdag loopt dit reeds op tot 8% korting. Volgende week woensdag zitten we in de dubbele cijfers met 10% korting en de laatste dag, zaterdag 27 augustus, eindigen we met een korting van liefst 16%. Uiteraard geldt de korting enkel op aankopen in de winkel en zolang de voorraad strekt.

Salute e saluti en ci vediamo ad Enoteca Stappato!