Nieuws

Stappato viert zijn 10-jarig bestaan !!!

Jubileumdegustatie naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Stappato. Met liefst 28 van onze beste wijnproducenten heffen we het glas op deze belangrijke mijlpaal. Tijdens het eerste weekend van juni, zaterdag 3 en zondag 4 juni

Lees verder >

Save the date: 10 jaar Stappato !

De voorbije weken hebben we een Save-the-Date uitgestuurd voor 2017. Stappato bestaat namelijk tien jaar! Uiteraard kunnen we dat niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Naast een grootse degustatiehappening in het weekend van 3 en 4 juni 2017 in het bijzijn van al onze topdomeinen organiseren we tweemaandelijks enkele bijzondere wijnavonden met onze favoriete wijnmakers en dit in samenwerking met bevriende sterrenrestaurants. We serveren hierbij een uitgebreide selectie wijnen van de aanwezige wijnproducent en de gastchef zorgt voor een exquis degustatiemenu.

Gezien de vele aanvragen en nieuwsgierige telefoontjes en mails stellen we graag de eerste events open voor reservatie. In februari zal Arianna Occhipinti te gast zijn in Jardin* (Knokke) en Ten Bogaerde* (Koksijde). In maart verwelkomen we Giuseppe Mascarello in 't Zilte** (Antwerpen) en Sel Gris* (Knokke-Heist).

Klik hier verder voor meer informatie en inschrijving.

Officiële opening Stappato Eke : 3 tem 5 juni 2016

Een gloednieuw gebouw zonder een officiële opening is bij Stappato ondenkbaar. Onze jaarlijkse voorjaarsproeverij in juni is hiervoor wat ons betreft het ideale moment.

Vrijdag 3 juni, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2016 verwelkomen we jullie graag in groten getale in Eke.

Gezien het feestelijk karakter nodigden wij maar liefst 7 producenten uit voor deze proeverij: Poliziano, Santa Barbara, Arianna Occhipinti, Edi Keber, Damijan Podversic, Pietroso en Giuseppe Mascarello.

Meer informatie volgt snel, maar noteer alvast deze data met stip in jullie agenda. We kijken er nu al naar uit!

schrijf u snel in via http://www.stappato.be/pages/opening-3-4-5-juni